Beckhamovi se svađaju zbog Victorijine turneje

POSH Spice prvo se posvađala s kolegicom Mel C, koja je sugerirala da velika svjetska turneja i nije najbolje mjesto za djecu i druge članove obitelji koji će ih pratiti, a samo nekoliko dana prije prvog koncerta u Vancouveru posvađala se i sa suprugom te mu zabranila dolazak. "Preživčana je", priznaje David Beckham.

"Jedan tren me želi na koncertu, a onda se brzo predomisli i govori kako će umrijeti od treme ako me vidi u publici. Mislim da ću nastup pogledati u San Joseu, kad se uigraju, a tada ću povesti i sinove. Znam da će me Victoria tražiti za mišljenje čim show završi. Trenutno je oduševljena napretkom na probama i kaže da će biti doista spektakularno", kaže David o Victorijinim promjenama raspoloženja neposredno prije početka turneje za koju je dobila oko deset milijuna funti.

Osim što zajednički promoviraju parfem, David i Victoria Beckham i odvojeno su postali pravi mamac za kupce pa je Posh prije nekoliko dana postala zaštitno lice nove kolekcije Marca Jacobsa. Legendarni modni fotograf Juergen Teller već je snimio promotivne fotografije koje će se u raskošnom katalogu naći početkom 2008. godine.

Victoria se već bacila na posao pa se prije nastupa na Victoria's Secret reviji na crvenom tepihu pojavila u novoj Jacobsovoj kreaciji, dok su se ostale Spiceice osramotile dolaskom u Cavallijevim haljinama koje je na sličnim događanjima nekoliko puta nosila Britney Spears.

D.K.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.