Beckhamovom sinu opet se rugaju zbog kuhanja. Svima za oko zapeo detalj u loncu

Foto: Instagram

NAJSTARIJI sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama, Brooklyn Beckham, ponovo je na svom Instagramu objavio sliku na kojoj priprema jelo. Brooklyn često dijeli svoje recepte na društvenim mrežama, ali njegovi pratitelji često primijete da nije baš tako vješt u kuhanju te mu se često znaju rugati.

Iznimke nije bilo niti s ovom slikom, u kojoj su mnogi u komentarima primijetili jedan zanimljiv dodatak jelu. Beckhamov sin kuhao je neko jelo u koje, očigledno, ide vino, a s ostalim namirnicama Brooklyn je u lonac ubacio i čep od vina. I kao da to nije bilo dovoljno da kod nekih proradi okidač, Beckham je kuhao sa svojim psićem Peanutom u rukama, što su neki također gledati s ogorčenjem.

"Zašto si stavio čep?"

"Tatina briga danas", napisao je Beckham u objavi, a onda su krenuli komentari. 

"U loncu ti je čep od vina, a izgleda da će biti i psećih dlaka", "Ovaj put tajni sastojak je čep", "Zašto si stavio čep u lonac", "Meni izgleda kao da kuha pseću hranu", "Misli da je čep jestiv", "Čovječe, zašto kuhaš čep", "Čep je tu zbog okusa", "Čep je glavni sastojak jela", "Pazi da ti pas ne upadne u lonac", "Jako sladak pas, pazi da se ne opeče ili poprska", samo su to neki od komentara.

Međutim, Beckham nije jedini koji stavlja čep u lonac niti mu je tamo slučajno upao. Već u komentarima se razvila rasprava zašto se čep nalazi u loncu, a kasnije je Beckham sam otkrio u Insta-storyju zašto ga je stavio. "Brojna istraživanja dokazala su da je meso mekše ako se u lonac doda nekoliko vinskih čepova", piše u Brooklynovu storyju.

Upitali su ga i je li on uopće kuhar, na što je Beckham skromno odgovorio: "Nisam, ali hrana je moja strast."

Pročitajte više