Belen Rodriguez prevarila Fabrizija Coronu pa ju je zajedno sa stvarima izbacio iz stana

ODMOR na Ibizi u društvu bivšeg dečka Marca Borriella stajao je lijepu Belen Rodriguez krova nad glavom. Kako prenose talijanski mediji, Belen je na Ibizi navodno prevarila Fabrizija Coronu s Borriellom, a ljutiti Corona ju je nakon povratka u Italiju izbacio iz zajedničkog stana.

Sve je započelo tijekom prošlog vikenda, dok su se Belen i Fabrizio nalazili na odmoru na Formenteri, najmanjem od Balearskih otoka. Lijepa Argentinka je doživjela još jedan u nizu ljubomornih ispada i otišla na oko šest kilometara udaljenu Ibizu, gdje je srela Borriella, napadača Milana s kojim je bila u vezi prije nego što je pala u Coronino naručje. Belen i Borriello navodno su zajedno proveli noć.

"Oproštajna" tetovaža?

Novella 2000 prenosi kako je Fabrizio Corona u utorak ujutro izbacio Belenine stvari ispred svog stana u Milanu, dok je ona bila na poslovnom putu. Isti list navodi i kako je Corona tijekom posljednje zajedničke noći sa Belen, u njihovom stanu, dao načiniti "oproštajnu" tetovažu kojom svojoj dragoj poručuje da je njihova veza definitivno gotova.

"Između mene i Fabrizija je gotovo"

"Između mene i Fabrizija je gotovo. Zbunjena sam i sad samo želim biti sama. Znam da će mediji sad objaviti nagađanja o tisuću i jednom razlogu prekida, ali ja o ovome ne želim ništa više reći. Moji razlozi su samo moji", kazala je Belen za Chi o tome da je vezi koja je trajala nešto više od godinu i pol dana definitivno došao kraj.

Pročitajte više