Bella Hadid prošetala u vjenčanici koja uopće nije skrivala njene grudi

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEĐU fotografijama koje su obilježile netom otvoreni pariški Tjedan mode su i one Belle Hadid (23) u čipkastoj vjenčanici čiji je gornji dio potpuno proziran.

Neobičan model britanske dizajnerice Vivienne Westwood ima i bodež oko struka, a iako nije jasno tko bi nosio ovakvu vjenčanicu, Bella je u njoj pokupila samo komplimente.

Embed from Getty Images

Boravak u Parizu manekenki ipak nije bio idealan. U petak se našla na večeri sa sestrom, manekenkom Gigi Hadid, i majkom Yolandom u restoranu Cezar, a na kraju s večere nisu mogle otići. Naime, ispred restorana su se okupili prosvjednici koji su se protivili tome da se nagrada Cesar dodijeli Romanu Polanskom za film An Officer and a Spy. Polanski je na kraju dobio nagradu, a bijesne glumice napustile su dodjelu uzvikujući "sramota" i "bravo za pedofila".

Bella, Gigi i Yolanda u restoranu su bile tri sata, a policija je pokušavala smiriti situaciju.

Embed from Getty Images

Lani je Gigi Hadid zaradila više od 16 milijuna kuna.

Njihov otac Mohamed Hadid lani se pak našao u financijskim problemima. Prema nalogu suda, morao je srušiti vilu u Bel Airu, no nije imao novca za to. Trebao je skupiti pet milijuna dolara pa se našao pred bankrotom.

Embed from Getty Images

Pročitajte više