Bella Thorne: Nisam dobila ulogu s 10 godina jer je redatelj tvrdio da flertam s njim

Foto: EPA

GLUMICA Bella Thorne ispričala je šokantan trenutak iz svoje glumačke karijere koji se dogodio u njezinom djetinjstvu.

Thorne se pojavila u podcastu High Low with EmRata manekenke Emily Ratajkowski, a njih dvije su razgovarale o tome kako djevojke postaju seksualizirane u mladosti radeći u Hollywoodu. Thorne se veći dio svog života bavila glumom i modelingom, a slavu je stekla 2010. godine nakon što je uz Zendayu glumila u sitcomu Disney Channela, Shake It Up.

Glumica je rekla da je "je*eno stresno" biti dječji glumac pred očima javnosti, pogotovo kada je trebala otkriti svoju seksualnost, a "ne samo da te gleda cijeli svijet, nego posebno muškarci, te ljudi i žene oko tebe koji govore ovo je kutija u koju moraš stati".

"Osjećam se kao da sam prodrmala riječ 'seks' i uvijek ću nastaviti to raditi s ovom riječi jer je to ono što mi se stavljalo u glavu otkad sam bila mala, a ipak je to nešto kroz što sam vratila velik dio vlastite moći", rekla je 25-godišnja glumica.

Ranije je otkrila da bila spolno zlostavljana u djetinjstvu

Ratajkowski je tada podijelila priču iz vremena kad je imala 16 godina i agent joj je rekao: "Ovo lice - ovako znamo da je ova djevojka naje*ana. Moraš dati lekciju o ovome. Ali to je stvarnost mlade žene u industriji." Thorne je zatim podijelila sličnu priču koja je uključivala neimenovanog redatelja kad je bila dijete.

"Jednom sam dobila povratnu informaciju od redatelja, a imala sam 10 godina. Direktor castinga zove mog agenta, a agent zove moju mamu, i oni kažu: 'Dakle, nećemo ju uzeti jer se redatelj osjećao kao da flertuje s njim i bilo mu je stvarno neugodno'", kazala je Thorne.

"Također, ti si na sesiji s redateljem. Ne možeš baš puno reći ili učiniti. Odradiš scenu, pozdraviš se, izađeš. Nema vremena za lajkanje, puštanje da ti sjednem u krilo ili da učinim da se osjećaš nelagodno. O čemu ti to govoriš, čovječe?" dodala je glumica.

"Pokušavam pronaći grešku u sebi. Kao: 'Što si učinila, Bella? Što si učinila da se on osjećao ovako?' I svaki put kad to pomislim kažem si: 'Bella, prestani. Čak i ta pomisao postaje dio problema. Nemoj ni pomisliti na to.' To me stvarno izluđuje", zaključila je Thorne koja je već ranije otkrila da je bila spolno zlostavljana u djetinjstvu.

Pročitajte više