Bella Thorne stala u obranu kolege: Nema šanse da je jebeni kanibal

Foto: Instagram

GLUMICA Bella Thorne stala je u obranu kolege Armieja Hammera koji je suočen s optužbama za bizarne seksualne maštarije i kanibalizam. 

Naime, Bella je podijelila na svom Instagram storyju njegovu fotografiju uz koju je napisala da nema šanse da je Armie kanibal.

"Iskreno ne mogu ovo vjerovati... Ljudi su ludi da lažiraju ovo ludo sranje. Ovaj jadnik i njegova djeca... Ostavite njega i njegovu obitelj na miru. Nema šanse da je jebeni kanibal", napisala je 23-godišnja glumica.

"Također, milijun lažnih screenshotova kruži internetom", dodala je. 

Bivša Armijeva djevojka Courtney Vucekovich nedavno je otkrila kako joj je glumac, dok su bili u vezi, rekao da bi je volio izroštiljati i pojesti.

Hammer je svoje grube seksualne sklonosti prvi put javno objavio u Playboyevom intervjuu 2013. godine.

“Sviđa mi se hvatanje za vrat i kosu i sve to. Ali onda se vjenčate i vaši se seksualni apetiti promijene. Mislim, ne možete svoju ženu vući za kosu", rekao je tada, ali je kasnije tvrdio da je bio pijan tijekom intervjua te da se ničega ne sjeća.

Hammer je zbog trenutnog skandala pauzirao i snimanje filma s Jennifer Lopez.

"U svjetlu opakih i lažnih napada na mene, ne mogu mirne savjesti sada ostaviti svoju djecu na četiri mjeseca kako bih snimao film u Dominikanskoj Republici. Lionsgate me podržava u ovome i zahvalan sam im na tome", kazao je glumac za Page Six. 
 

Pročitajte više