Srušila rekord 18+ stranice pa se ispričala seksualnim radnicama koje je razbjesnila

Foto: Instagram

BELLA THORNE ispričala se na Twitteru zbog kontroverzi koje je izazvala otvaranjem računa na stranici OnlyFans, na kojoj fanovi plaćaju za ekskluzivne fotografije i filmiće.

Bivša Disneyjeva zvijezda prošli tjedan priključila se platformi i u samo jednom danu zaradila milijun dolara. No našla se na meti optužbi nakon tvrdnji tviteraša koji su pisali kako je naplaćivala 200 dolara za gole fotografije, no na njima uopće nije bila gola.

Nakon toga mnogi su navodno tražili povrat novca od glumice, no ona je objasnila kako neće biti golotinje na njezinoj stranici. Kako je OnlyFans u međuvremenu uveo ograničenja na maksimalne iznose koji se mogu donirati, mnogi su za to optužili Bellu Thorne.

Glasnogovornik OnlyFansa za BuzzFeed kaže kako promjene nisu imale veze ni s jednim korisnikom platforme, no mnogi i dalje nisu uvjereni u to. 22-godišnja glumica zatim se ispričala na Twitteru, gdje je napisala kako je imala dobre namjere.

Kaže kako je nekoliko puta riskirala karijeru kako bi uklonila stigmu koja stoji iza seksualnog rada i pornografije, a spomenula je i pornić koji je napisala i režirala prošle godine za Pornhub.

"Ja sam mainstream lice i kad imate glas i platformu, pokušavate to iskoristiti za pomoć drugima i zagovaranje nečega većeg od sebe. Opet, u tom procesu sam vas povrijedila i zbog toga mi je zaista žao", napisala je u jednom od tvitova, a ponudila je i promociju ljudima koji joj pošalju svoje fotografije i linkove.

Dodala je i kako će razgovarati s OnlyFansom oko novih restrikcija, no i njezina isprika naišla je na podijeljene reakcije, iako su joj se brojne djevojke već javile za promociju koju im je obećala.

Pročitajte više