Belma Hodžić o vezi s Džombom: Sretna sam i zaljubljena!

"PRIVLAČE me muškarci koji su društveni, veseli i karakterno slični meni. Kad sam zaljubljena, imam jedan poseban sjaj u očima, kao sada", šturo je komentirala Belma Hodžić svoju vezu s rukometašem Mirzom Džombom, koja je, nakon višemjesečnog nagađanja, proteklog vikenda konačno dobila i svoju službenu potvrdu u riječkom klubu Terminal. Iako su Belma i Džomba svoju vezu pokušavali demantirati na sve načine, agilni paparazzi uspjeli su ih snimiti u prisnom druženju i tako zauvijek otklonili ikakve sumnje o prirodi odnosa ovo dvoje golupčića.

"U ljubavi se ništa nije promijenilo, sve je po starom", nedavno nam je Belma demantirala odnos sa Džombom, tvrdeći da su njih dvoje samo poznanici i da su se upoznali tijekom ručka sa zajedničkim prijateljima. "Upoznali smo se na ručku, preko zajedničkog prijatelja, kojem se Džomba javio kada je stigao u Opatiju i tako smo svi zajedno završili na ručku. A na temelju jednog ručka, iako je Džomba stvarno simpatičan, stvarno nema smisla pričati o bilo kakvom odnosu, pa i prijateljskom", rekla je Belma tada, iako su nedugo nakon ručka viđeni zajedno u šetnji Rijekom, a potom i na velikom opatijskom koncertu Zdravka Čolića.

U igri bili i Džomba i Karabatić


Osim s Džombom, mediji su Belmu povezivali i s Nikolom Karabatićem, što se pokazalo neutemeljenim, a lijepa voditeljica to je komentirala riječima: "Nogometaši su sektor manekenki, a rukometaši TV voditeljica", te nastavila o Džombi: "Nakon tog ‘famoznog’ ručka sve se preko noći promijenilo. Sada me je iskreno postalo strah s kim će me sve još spojiti nakon neke kave ili slučajnog susreta. Čini me se da ću morati biti puno opreznija i ne uzimati više stvari zdravo za gotovo", rekla je tada.

Gdje ima dima - ima i vatre!



Međutim, Belma i Džomba svoju vezu od očiju javnosti sačuvali su tek nekoliko mjeseci; naši agilni paparazzi poveli su se za starom "gdje ima dima, ima i vatre" i nisu pogriješili - nakon ovog ostaje nam samo da Belma i Mirza svoju ljubav i službeno potvrde. Zašto ne i pred oltarom!

Pročitajte više