Berlinski projekt Electrixx u diskoteci The Best

Berlinski projekt ELECTRIXX po drugi put dolazi u Hrvatsku, a priredit će zabavu na 2 floora, main Electrotechno flooru te VIP Fusion roomu. Njihov zvuk Europa i svijet zavoljeli su vrlo brzo, jer nose svoj karakterističan i identičan "prime time sound". Rasprodali su sve moguće što su mogli rasprodati u vrlo kratkom roku, a imaju podršku DJ-ja kao sto su John Acquaviva, Moguai, Blank & Jones, DJ Hell i mnogih drugih.

Na Electrotechno flooru će uz njih će nastupiti još jedno berlinsko pojačanje, projekt Ampere čije zadnje izdanje ima podršku renomiranog John Aquavivea, koji ih je svrstao na svoju top 10 listu, a stvar im je završila u njegovom novom promo mix-u.

Po prvi put u Bestu zasvirat će zagrebački live projekt Shuma, čija su izdanja završila u mixevima i kompilacijama raznih izvođača, kao sto su Trentemoller, D-Nox, Beckers, Chris Cargo i dr.

Uz Ampere, u VIP fusion room-u nastupit će još jedan od hrvatskih pionira elektronske glazbe, Toxic a.k.a. Grga, a tu je i mlad, uspješni producent Rene a.k.a. Maker, čija su izdanja podržala svjetska imena kao što su Steve Porter, Marcello Castelli, Low end Specialists, Nicky Delgado, Luca Ricci, Ariel Cybana, Taner K, Chris Michalis, Randall Jones, Night Architeks, Paul Hughes (Energy FM), Pilliavin & Zimbardo, Eric Entrena, Ivano Bellini, Deepsky, Rob Lemon, Saeed Younan i drugi.

Dobra vijest je ta što ćete za ovu zaista impresivnu paletu electro-izvođača izdvojiti tek 50 kn ako dolazite prije ponoći, a 60 kn nakon. Prvih 50 posjetitelja na poklon će dobiti novi promo mix by DJ Rene a.k.a. Maker, a iz kluba The Best najavljuju još mnoga kvalitetna gostovanja kojima se u 2007. namjeravaju nametnuti kao klub s najrecentinijim gostima u Zagrebu i šire.

D. K.

Pročitajte više