Beyonce na naslovnici novog albuma pozira polugola na konju, ljudi su oduševljeni

Foto: Instagram

PJEVAČICA Beyonce otkrila je na društvenim mrežama naslovnicu svog novog albuma Renaissance, koji bi trebao biti objavljen krajem srpnja.

Fotografija na naslovnici, na kojoj Beyonce pozira polugola na konju, očiti je hommage povijesnoj slici plemkinje Lady Godive Johna Colliera, kao i velikom ulasku Biance Jagger na konju u Studio 54 1977. godine.

"Stvaranje ovog albuma omogućilo mi je da si stvorim mjesto za snove i bijeg od zastrašujućeg svijeta u kojem se nalazimo", napisala je.

"Omogućilo mi je da se osjećam slobodno i pustolovno u vremenu kada se malo što kretalo. Moja je namjera bila stvoriti sigurno mjesto, mjesto bez osuđivanja. Mjesto na kojem ćete biti oslobođeni perfekcionizma i pretjeranog razmišljanja. Mjesto za vrištanje, osjećaj slobode."

"Nadam se da ćete pronaći radost u ovoj glazbi. Nadam se da će vas inspirirati i da ćete se osjećati jedinstveno, snažno i seksi kao što i jeste", zaključila je.

Brojni obožavatelji uputili su joj komplimente.

"Božice", "Trebala si nas upozoriti prije objave ove fotke", "Hvala ti, kraljice", "Uzmi moje novce", nizali su se komentari.

Ranije ovog mjeseca Beyonce je objavila prvu pjesmu s albuma, Break Your Soul, koja je odmah postala hit.

Pročitajte više