Beyonce na premijeru svog filma stigla s kćeri (11) pa dobila kritike zbog outfita

Screenshot: Instagram

Beyonce se na premijeri svog filma Renaissance: A Film by Beyonce u Londonu pojavila u društvu svoje kćeri, 11-godišnje Blue Ivy Carter. Pjevačičina majka Tina Knowles na Instagramu je podijelila video s crvenog tepiha na kojem njih dvije poziraju fotografima.

"Ovo me rasplakalo. Zahvaljujem obožavateljima koji su tamo i podižu ovu prekrasnu talentiranu 11-godišnjakinju, cijenim vas", napisala je Knowles. Na snimci se vidi kako Beyonce pita kćer je li joj hladno na što ona potvrdno odgovara, a potom se obraća fotografima da požure sa slikanjem.

Dobila kritike zbog outfita

Njihovo zajedničko pojavljivanje dirnulo je fanove, no Beyoncein outfit izazvao je i neke negativne komentare. "Ne razumijem ovu haljinu, zašto joj se moraju vidjeti gaće", "Ovo nikako nije dobra haljina za fotkanje s maloljetnom kćerkom", pisali su ljudi ispod videa.

Podsjetimo, lavinu komentara izazvala je fotografija Beyonce s nedavne premijere filma Renaissance: A Film Beyonce, u kojem je ona glavna zvijezda. Poznata pjevačica pojavila se na događanju s plavom kosom i bijelom puti, a brojni obožavatelji optužili su je da posvjetljuje kožu.

Pročitajte više