Beyonce odmara na jahti u blizini Korčule, pažnju privukla haljina koju je nosila

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

BEYONCE i Jay-Z ovih se dana nalaze na ljetovanju u Hrvatskoj, a fotografi su ih sada uhvatili kako odmaraju na jahti usidrenoj u blizini Korčule.

Pjevačica je snimljena dok je na palubi u društvu supruga uživala u čaši pića. Iako je poznata po provokativnim odjevnim kombinacijama, Beyonce se ovaj put odlučila za široku ljetnu haljinu, a reper je nosio jednostavnu bijelu majicu i hlače.

Dok je bračni par Knowles uživao na brodu, njihova djeca za to su vrijeme razgledavala ljepote Hrvatske s dadiljama i tjelohraniteljem Juliusom de Boerom.

Ovo je već četvrti put da su Beyonce i Jay-Z odabrali Hrvatsku za ljetovanje.

U Hrvatskoj su bili i 2009., pa zatim i 2011. godine, dok su čekali prvu kćer Blue Ivy, koja je ime dobila po plavom bršljanu koji su vidjeli upravo u Hrvatskoj, točnije na Hvaru. Godine 2020. su se vratili, a pjevačica je tad u našoj zemlji proslavila i rođendan.

Problemi s tjelohraniteljem 2009. godine

Posjet para 2009. godine je zasjenio incident s tjelohraniteljem koji je nasrnuo na dubrovačke fotoreportere i TV snimatelje. Tjelohranitelj je tad udario rukom po kameri jednog snimatelja. Kamera je pala na tlo i slomljen je reflektor rasvjete. Potom je snimatelja tri puta udario nogom iznad stražnjice.

Za kraj je bacio snimateljev stativ u more, na što mu je, kako su tad prenosili mediji, Jay-Z uz osmijeh sugerirao da tako baci i snimatelja. Pri odlasku je tjelohranitelj okupljenima pokazao srednji prst i na lošem, ali razumljivom hrvatskom dobacio: "Mama vam je ku*va, pi*ka vam materina!". Sve se dogodilo oko 1:30 u noći, unutar povijesne jezgre Dubrovnika, kada je slavni par napustio restoran u kojem su večerali.

Pročitajte više