Bez divljih tuluma: Nicole Richie proslavila rođendan na ručku s prijateljicama

NICOLE RICHIE je jučer proslavila 30. rođendan u društvu prijateljica. Umjesto divljih zabava, po kojima je ranije Nicole bila poznata, dizajnerica je organizirala "ženski" ručak te svoje cure odvela u restoran na Beverly Hillsu. S osmijehom na licu je primila čestitke, poljupce i darove, pa se s djevojkama zaputila na dnevno slavlje. Među gošćama nije bilo njezine nekadašnje najbolje prijateljice Paris Hilton, s kojom više nije u dobrim odnosima, ali ni Kim Kardashian, s kojom je odnedavno bliska.

Nicole je tijekom svojih dvadesetih godina bila poznata po "ludom" noćnom životu koji je vodila te drogiranju i problemima sa zakonom. Prošla je rehabilitaciju nekoliko puta te se smirila i postala mama. Ima dvoje djece, kćer Harlow i sina Sparrowa te se bavi i humanitarnim radom. Nedavno je lansirala liniju nakita, a osnovala je i fondaciju koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju.

Dizajnerica je nedavno potaknule glasine da sa suprugom Joelom Maddenom očekuje i treće dijete. Nagađanja o još jednoj prinovi su krenula nakon što su je paparazzi uhvatili s trbuščićem koji je pokušavala prikriti velikom majicom. Za proslavu rođendana Nicole je odjenula komotnu žutu haljinu pod kojem bi eventualni trudnički trbuh bio teško uočljiv.

Pročitajte više