Bez obzira na hladnoću, Gotovac se s kapom i sunčanim naočalama vozi u cabriu

DOK MNOGI već naveliko griju u svojim automobilima zbog naglog pada temperatura posljednjih tjedana, kontroverzi Ante Gotovac vozi se u skupocjenom Mercedesu sa spuštenim krovom. Da zaista nema granica kad je u pitanju dobar ukus, Ante je dokazao već nekoliko puta, ali ovaj je put uspio čak uspio izmamiti i osmjehe na lica mnogih prolaznika kojima je bilo zanimljivo gledati Gotovca kako urla na fotografa koji ga je jutros fotografirao u Martićevoj ulici.

Odjeven u zimsku jaknu obrubljenu krznom, vunenu kapu i ogromne sunčane naočale, Ante je pričao na mobitel tijekom vožnje što je htio zabilježiti i fotograf, ali neuspješno s obzirom da je Ante uspio brzinski spustiti mobitel s uha. Iako u luksuznom Mercedesu izgleda kao da su mu džepovi prepuni novca - istina je ipak malo okrutnija.

Naime, kako tvrdi Elektra, uskoro bivši suprug Simonice, dužan je desetak tisuća kuna zbog neplaćanja računa za struju. Zbog istog razloga, spomenuta firma isključila mu je struju, a lukavi Ante se zatim navodno ilegalno priključio na susjedovo brojilo. Da živi na prosjačkom štapu mogli smo se uvjeriti u posljednjoj epizodi Gotovčevih u kojoj se Ante izjadao kako nema novca.

Pročitajte više