Žena Kanyea Westa opet šokirala javnost. Na afterparty Super Bowla došla gotovo gola

Foto: Profimedia

Supruga Kanyea Westa Bianca Censori bila je na afterpartyju Super Bowla i svojom pojavom ponovo je privukla pažnju. Bianca je na zabavu došla gotovo gola. 

Odjenula je body neobičnog kroja i - to je bilo to. No imala je problema s odjevnom kombinacijom pa je često pridržavala svoje poprsje i popravljala odjeću dok je plesala kako ipak ne bi pokazala više nego što je planirala. Donje rublje nije nosila. 

Biancini roditelji su jako potreseni njenim ponašanjem

Zbog Biancinog ponašanja, za koje mnogi smatraju da je pod kontrolom njenog supruga, mnogi njezini bliski prijatelji i obitelj su bijesni. 

"Njena obitelj i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bianca očito ne shvaća da ono što je odjenula nije samo odvratno i daje loš primjer već i da potencijalno krši zakon. Kanye je istovremeno prekriven s pet slojeva odjeće, a kada mu je žena izgledala kao da joj je hladno jer je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio ništa da se ogrne", ispričao je nedavno izvor za strane medije.

"Njezini roditelji su jako potreseni, više je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da je se ne kontrolira. Kayne je zarobljava jer joj daje sve veći dio vlasništva na različitim projektima koje ima, uključujući odjeću", dodao je izvor.

Pročitajte više