Big Brother dao Marini još nemoralniju ponudu: Evo što će dobiti ako se ne uda za Romana

Foto: RTL

MARINA je cijeli jučerašnji dan bila na mukama zbog ponude Big Brothera da će ona i Romano dobiti 250 tisuća kuna ako se vjenčaju u Kući, a kao da to nije dovoljno, Big Brother je zatim odlučio opteretiti novom dilemom.
 
"Kako bi ti olakšao, a možda i otežao, tvoju odluku jer vidim da se nećkaš, imam samo za tebe jednu ponudu. Ako se ne želiš udati, Big Brother će samo tebi da se ne udaš ponuditi 50 tisuća kuna. No, ako se udaš ponuda od 250 tisuća kuna i dalje stoji", rekao joj je Big Brother te napomenuo kako sve to mora ostati tajna, piše RTL.

Neposredno prije ove ponude činilo se da je Marina na korak od odluke da Romanu kaže "da", to više što joj je on obećao dati joj svih 250 tisuća kuna čak i ako se kasnije odluči rastati od njega.

"Dolje ti neće faliti ništa! U to budi sigurna. Znaš da ti ne bi to govorio da nije tako. Rekao bih ti vrati se momku. Ako ti ne bude ludilo sa mnom, otiđi gdje god hoćeš. Potpisat ću ti odmah i dati sve novce. Ne ženim se s tobom zbog para, nego zato što te volim", rekao joj je Romano.

Pročitajte više