Bila je dance zvijezda 90-ih, a sada se natječe u reality showu Ljubav je na selu

Foto: RTL

RIJEČKA pjevačica Nikolina Ivošević, poznatija po scenskom imenu Nikita, sredinom devedesetih bila je jedna od predvodnica hrvatske dance scene, a sada nastupa u reality showu.

Nikita je nedavno bila u showu Večera za 5 na selu, a sada će sudjelovati u showu Ljubav je na selu gdje će pokušati pronaći srodnu dušu. Pjevačica priznaje za RTL.hr da nikada nije obavljala poljoprivredne poslove, ali je spremna učiti uz svog odabranika.

"Prijavila sam se zbog upoznavanja novih ljudi, druženja i da malo proširim horizonte. Farmer kojem sam pisala zapeo mi je za oko jer je otvoren, produhovljen, romantičan tip, nježan, ljubazan, nije sramežljiv i zato mi se svidio. Puno sam očekivala od njega prije susreta!" rekla je Nikita.

Iza nje su četiri duge veze, no kaže kako je muškarcima uvijek bilo teško pratiti njezin tempo. Njezin idealan muškarac trebao bi biti veseo, zabavan i mladolikog izgleda te otkačen kao i ona, a nikad ne bi mogla prihvatiti nekoga tko je malodušan i dosadan.

"Moj idealan muškarac bi trebao imati s hrabrošću otvoreno srce da sve propušta kroz sebe, ne da blokira. Da je otvoren, da je u čistoj ljubavi. Obavezno da je vegan, to mi je jako bitno, da nema poroke, da ne izlazi previše i da nije mamin sin! Trebali bismo upotpunjavati jedno drugo", kazala je.

Nikita se glazbom bavi već 30 godina, a 10 godina je glumila u kazalištu Komedija. Ova slobodna umjetnica ima puno hobija, osim kuhanjem, bavi se i meditacijom, trbušnim plesom, snimanjem videospotova, a obožava igrati videoigre. 

"Definitivno sam došla napraviti šou, zabaviti se i zabaviti druge, širiti ljubav. Ja ću tamo i pjevati i plesati, ne samo svoje dance stvari nego i operu koja teče mojom krvi!" poručila je gledateljima.

Pročitajte više