Bila je jedna od najljepših tenisačica: Evo kako danas izgleda Gabriela Sabatini

Foto: Profimedia

JEDNA od najljepših tenisačica u povijesti tenisa Gabriela Sabatini (54) odavno se oprostila od tenisa, no i danas privlači pažnju svojim izgledom. Sada je na Instagramu objavila fotografije iz Rima, a njezini obožavatelji pišu joj da ne stari uopće.

"Ženo, što se događa? Stariš li ti uopće?", "Ti si najljepša Argentinka ikad", samo su neki od komentara. Lijepa Argentinka, koja je obilježila kasne osamdesete i rane devedesete godine ženskog tenisa, tim se sportom počela baviti još kao šestogodišnja djevojčica.

Među brojnim naslovima koje je osvojila ističu se srebrna olimpijska medalja u pojedinačnoj konkurenciji iz 1988. te dva Grand Slam naslova, jedan u pojedinačnoj konkurenciji, a jedan u parovima. U karijeri je osvojila ukupno 41 turnir, od čega 27 pojedinačnih, a 14 u parovima.

Iako nikad nije došla do titule najbolje tenisačice svijeta, profesionalnu karijeru završila je s 26 godina i posvetila se liniji parfema s vlastitim potpisom. Procjenjuje se kako je zahvaljujući tenisu zaradila oko devet milijuna američkih dolara.

Pročitajte više