Bila je mokri san cijele Jugoslavije: Ovako danas izgleda Jagodinka iz kultnog filma

Screenshot: Youtube

SVOJEVREMENO je cijela bivša Jugoslavija ludjela za glumicom Draganom Varagić, najpoznatijom po ulozi Jagodinke Simonović u filmu Varljivo leto '68. 

Dragana je nedavno gostovala u Jutarnjem programu srpske Prve TV gdje je govorila o svom životu u Kanadi, ali i ispovijestima glumica o seksualnom zlostavljanju. 

"Nije me bilo ovdje 20 godina i nekako sam bila šokirana kad sam čula za to. Kad razgovaramo o mojim mlađim kolegicama Mileni i Ivi, govorim s mnogo poštovanja i divljenja prema tome što su napravile i njihovoj potrebi da time zaštite mnoge druge djevojke. To je herojski i meni je to vrlo potresno. Imaju moju podršku. U Kanadi su stvari uređene drugačije. Sva pravila su u pravilima Unije i vrlo su jasna", rekla je Varagić. 

Voditelj ju je u jednom trenutku zamolio da skine masku i pokaže lice, što je ona i učinila, ali samo nakratko. 

"Ja sam profesorica i ovo je moja potreba da budem zaštićena, ali i da vas da štitim", komentirala je. 

Draganu mnogi najbolje pamte po ulozi legendarne Jagodinke Simonović, ali i po kultnoj sceni iz filma. 

Slavko Štimac, koji je s njom glumio u filmu, rekao je da mu nije drago što su film mnogi zapamtili upravo po toj sceni. 

"Kad god me sretnu na ulici, dobace mi: 'Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi.' Neugodno mi je što se taj film pamti baš po toj sceni u kojoj dodirujem Jagodinkine grudi", izjavio je Štimac jednom prilikom.

Pročitajte više