Bila je najpopularnija influencerica svoje zemlje. Onda se otkrilo da je sve prevara

Screenshot: Youtube

KOREJSKA influencerica Song Ji, poznata i po nadimku Freezia, do prije nekoliko dana bila je jedna od najvećih zvijezda društvenih mreža u svojoj državi, a onda se otkrilo da je zapravo prevarantica.

Njezina popularnost je naglo porasla nakon što se pojavila u južnokorejskoj emisiji za upoznavanje Single's Inferno, a nakon toga su je na Instagramu počeli pratiti milijuni ljudi. Song Ji je na toj društvenoj mreži bila najpoznatija po brojnim skupocjenim i dizajnerskim stvarima, ali uskoro će se ispostaviti kako su svi luksuzni predmeti kojima se hvalila zapravo krivotvorine.

Osim što je krivotvorenu odjeću nosila u televizijskoj emisiji, Song Ji je lažne proizvode koristila i u snimanju sponzoriranih objava na Instagramu i YouTubeu pa je se tako u jednom videu može vidjeti s krivotvorenom Diorovom torbicom, kao i krivotvorenim parfemima.

Song Ji se također hvalila da živi u Seoul Forest Trimageu, koji je na glasu kao jedan od najpoželjnijih stambenih kompleksa, a tvrdila je da je pohađala jednu od najboljih škola u Koreji, sveučilište Hanyang. Međutim, potaknuti izbijanjem skandala njezini obožavatelji su je dodatno istražili i otkrili da je pohađala plesni studij na Hanyangu te da je njezin stan zapravo unajmljen.

"Kao osoba koja sanja o pokretanju vlastitog brenda, duboko ću promisliti o svemu. Sav sadržaj s otkrivenim lažnjacima je izbrisan, ispričavam se i brendovima koji su zbog mene oštećeni", pokušala je popraviti nastalu štetu Song Ji, koja je u međuvremenu uklonila sve objave sa svojih računa na društvenim mrežama, osim isprike na Instagramu i videa na YouTubeu.

Pročitajte više