Bila je najveća teen zvijezda u Hrvatskoj, a onda se udala i postala Jehovin svjedok

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

KOLIKO GOD su međusobno različite, tinejdžerske zvijezde imaju nevjerojatno slične sudbine - bljesak im je jak i kratak, a vrijeme nakon najveće slave prepuno traženja i preispitivanja pod medijskim povećalom.

Jedna od njih je i Ivana Brkić, koja je svojevremeno bila najveća teen senzacija u Hrvatskoj. Iza sebe je imala pravu estradnu mašineriju, a to je i potvrdila svojim promocijama albuma i spotova, koje je redovito pohodio tadašnji hrvatski predsjednik Stipe Mesić.

Spotove su joj snimali najtraženiji i najskuplji redatelji, Neven Ciganović radio joj je stajlinge, pratila ju je i četa plesača, svi su pjevali Oči boje kestena, a onda - muk. Poput mnogih prije nje, Ivana se odlučila povući iz medija, pa i glazbe.

Odselila se u Ljubljanu, udala i postala Jehovin svjedok. O Ivani se zadnjih godina ne zna puno, a prema zadnjim dostupnim informacijama, i dalje živi u Sloveniji sa suprugom Emirom Mesićem. Nema ni društvene mreže.

"U sedam godina, koliko sam bila na sceni, moja karijera nije imala ni jedan ružan dan. Ipak odlučila sam više ne biti javna osoba. Ne bih više htjela biti popularna, to se promijenilo u meni", priznala je Ivana u jednom od svojih rijetkih pojavljivanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.