Bila uz Šabana Šaulića u njegovim zadnjim satima, sad progovorila o tome

Foto: Instagram

PJEVAČICA Tea Tairović je posljednja zapjevala sa Šabanom Šaulićem, i to samo nekoliko sati prije tragične nesreće u kojoj je poginuo 17. veljače 2019. U automobilu se nije našla samo pukim slučajem, a sad je o tome progovorila nakon godinu dana šutnje.

Pjevačica nije prisustvovala Šabanovoj sahrani, rekavši kako s obitelji pjevača nije imala neki kontakt. Na pitanje plaši li se da će se njezino ime zauvijek spominjati uz posljednji nastup Šabana Šaulića, rekla je kako ni sama ne zna što odgovoriti.

"Meni je bilo čast i zadovoljstvo što sam s jednim takvim čovjekom, jednom takvom legendom, snimila duet. Ali su mi smetale neke opaske pojedinih medija koji su me napadali, jednostavno su me razapinjali na sve strane. Ja sam dala jednu izjavu, jednom novinaru, a od te jedne izjave nastalo je na stotine drugih, lažnih izjava. Ne razumijem ljude koji na tuđoj nesreći zarađuju veoma jedan mali profit."

Otkrila je kako su je nazivali Šabanovi suradnici i pričali joj kako radi reklamu na osnovu mrtvog Šabana. "To je užasno, to je ispod svakog nivoa. A, taj njegov suradnik koji je to pričao snimao se polomljen iz bolničkog kreveta, sa slomljenom kičmom, karlicom… Eto ja sam pravila reklamu, a on sebi nije."

23-godišnja pjevačica kaže i kako joj je izgled više naštetio u karijeri nego je od njega imala koristi. "Lijepo je čuti da izgledam odlično, ali mislim da me taj moj izgled u posljednje vrijeme više košta, odnosno odmaže već pomaže. Gledaju me kao neki seks objekt, a i pogled muškaraca na žene se promijenio. Mnogi me kvalificiraju kao nekoga tko je isključivo atraktivan i ništa više osim toga. Ako nekim neatraktivnim djevojkama treba više vremena da dokažu neke svoje kvalitete, meni kao ovakvoj treba duplo više."

Kaže kako nepristojne ponude dobiva gotovo svakodnevno, a smeta joj što od nje pokušavaju napraviti samo seks simbol i ništa više. "Ja imam dva fakulteta, dolazim iz jedne jako obrazovane obitelji, bavim se sobom na dosta nekih drugih razina, e kad bi sve to znali u detalje, onda bi me i drugačijim očima promatrali."

Pročitajte više