Bill Murray je u vezi s 29 godina mlađom repericom?

Foto: EPA

LEGENDARNI glumac Bill Murray (72) navodno je u vezi s repericom Kelis (43), piše US Sun.

Murray i Kelis su potaknuli glasine o romansi nakon što je glumac prošlog vikenda gledao njezin nastup na festivalu Mighty Hoopla u južnom Londonu, a također je uočen kako ju je podržavao na nekim drugim nastupima. Izvori bliski paru su za američki Sun rekli da su također viđeni zajedno u istom hotelu i da su se "zbližavali neko vrijeme" nakon prvog susreta u SAD-u.

"Sreli su se u Sjedinjenim Državama i prije, što je potaknulo glasine među ljudima iz industrije, a sada se sastaju u Londonu dok su oboje ovdje. Očito su pogodili. Oboje su viđeni u istom hotelu, a on je već nekoliko puta gledao njezin nastup. Ali oboje su prošli kroz nedavne žalosti i imaju tu vezu", rekao je izvor.

Murrayeva navodna romansa dolazi usred ozbiljnih optužbi na njegov račun za neprimjereno ponašanje na setu. U travnju je prekinuto snimanje filma Being Mortal nakon što je Murray optužen da je staklenom pepeljarom gađao kolegu Richarda Dreyfussa i prijetio da će producenticu filma "baciti preko parkirališta". Također je optužen da je bio dirao nekoliko žena tijekom snimanja istog filma.

"Nije ih dirao u bilo kojem osobnom području, ali bi zagrlio ženu, dodirnuo joj kosu, povukao je za rep - ali uvijek na komičan način. To je tanka granica i svi vole Billa, ali iako njegovo ponašanje nije protuzakonito, neke su se žene osjećale nelagodno i on je prešao granicu", rekao je izvor za Page Six. Murray se osvrnuo na te tvrdnje rekavši da je učinio nešto što je smatrao "smiješnim".

"Imao sam različito mišljenje od žene s kojom radim. Napravio sam nešto što sam smatrao smiješnim, a to nije tako shvaćeno", rekao je tada glumac za CNBC osvrćući se na tvrdnje da je njegovo navodno neprikladno ponašanje uzrok obustave snimanja.

Kelis je prošle godine preminuo suprug

Murray je bio u braku s Margaret Kelly od 1981. do 1996. godine. Nakon toga se vjenčao s Jennifer Butler, a njihov 11-godišnji brak okončan je u svibnju 2008. kada ga je optužila za nevjeru, obiteljsko zlostavljanje te ovisnost o marihuani i alkoholu.

Kelis je prethodno bila u braku s reperom Nasom. Međutim, 2009. podnijela je zahtjev za razvod nakon što ga je optužila da ju je emocionalno i fizički zlostavljao tijekom njihova braka.

"Bilo je zaista mračno. Puno pića. Puno psihičkog i fizičkog zlostavljanja i došlo je do točke da bih možda ostala s njim da nisam bila trudna. Zaista sam ga voljela. Bili smo u braku, to je bila moja osoba", rekla je za Hollywood Unlocked  2020. godine.

Kelis se za fotografa Mikea Moru udala 2014. godine. Međutim, on je  preminuo u 37. godini prošlog ožujka nakon borbe s rakom želuca. Par ima sina Shepherda i kćer Galilee, a Kelis je također majka sina Knighta, kojeg je dobila u braku s Nasom.

Pročitajte više