Billie Eilish (22) je zbog Christiana Balea (50) prekinula ljubavnu vezu s dečkom

Foto: Instagram, Profimedia

PJEVAČICA Billie Eilish (22) je u intervjuu s Ameliom Dimoldenberg pred Oscare otkrila san koji je imala o glumcu Christianu Baleu (50) koji ju je motivirao da prekine sa svojim dečkom. Voditeljica je pitala Eilish i njezinog brata Finneasa O'Connella (koji je također gostovao u emisiji) je li glumac Cillian Murphy inspiracija iza njihove pjesme Ocean Eyes iz 2016. godine.

Finnease je u šali rekao da je vjerojatno napisao pjesmu o njemu i da je veliki obožavatelj njegovih očiju u filmu Dunkirk. Zatim je Billie otkrila da je Bale ipak taj. Dimoldenberg je pitala Eilish je li njezin omiljeni superheroj Batman. "Ne znam baš puno o superherojima", rekla je pjevačica. 

"San o glumcu me natjerao da prekinem vezu s dečkom", rekla je pjevačica

"Moram biti iskrena. Prije nekoliko godina sanjala sam Christiana Balea u malom kafiću na suncu i to me natjeralo da shvatim da moram prekinuti sa svojim dečkom. Probudila sam se i došla sam k sebi", kazala je Eilish. Finneas je prasnuo u smijeh nakon njezina komentara. 

Pjevačica nije otkrila tko joj je bio dečko, no zadnja veza koju je imala bila je s frontmenom benda The Neighbourhood Jessejem Rutherfordom. Par je prekinuo u svibnju 2023. Prije Rutherforda hodala je s Matthewom Tylerom Vorceom. Podsjetimo, Eilish i njezin brat nominirani su ove godine za Oscara za pjesmu What Was I Made For?, koja je napisana za film Barbie.

Pročitajte više