Billie Eilish izjavom o muškarcima naljutila obožavatelje: "Koliko bezobzirno"

Foto: EPA

BILLIE EILISH našla se na meti kritika nakon što je u nedavnom intervjuu za Vogue izjavila da se "muškarce ne kritizira na račun izgleda kao žene". Obožavatelji su je zbog toga prozvali "bezobzirnom". 

"Nitko nikada ne govori ništa o muškim tijelima. Ako si mišićav, super. Ako nisi, super. Ako si mršav, kul. Ako imaš trbuh, super. Ako si debeljuškast, ljudi to vole. Svi su zadovoljni time. Znate zašto? Jer cure su fine. Njih nije briga jer mi vidimo ljude onakvima kakvi jesu", rekla je u intervjuu 21-godišnja pjevačica.

Svojom izjavom izazvala je puno komentara.

"Ova generacija je opsjednuta ne samo žrtvom već i osiguravanjem da nitko drugi nije veća žrtva od njih. Koliko netko može biti bezobziran?", "Nisi u pravu, ovo je doista smiješno", "A kad si zadnji put vidjela muškog plus-size modela?", "Daj ne izmišljaj", "To je laž", " Slavne osobe su toliko distancirane od stvarnosti da je to zapravo urnebesno", "Zašto se onda priča o niskim muškarcima?" neki su od komentara na Twitteru. 

"Privlače me žene"

Inače, Billie je u intervju za Variety govorila i o seksualnosti. Priznala je da ju privlače žene.

"Nikada nisam osjećala kao da se mogu dobro povezati s djevojkama", rekla je sada Eilish. "Jako ih volim. Volim ih kao ljude. Privlače me kao ljudi. Stvarno me privlače. Fizički me privlače. Ali također sam zastrašena njima i njihovom ljepotom i prisutnošću", objasnila je. 

Dodala je da se nikad nije osjećala kao žena: "Nikad se nisam osjećala poželjno. Nikad se nisam osjećala ženstveno. Moram samu sebe uvjeriti da sam, kao, lijepa djevojka. Identificiram se kao 'ona', ali nikad se nisam osjećala kao djevojka."

Pročitajte više