Billie Eilish prekinula s 11 godina starijim dečkom nakon manje od godinu dana

Foto: Profimedia

Američka pjevačica Billie Eilish (21) i njezin dečko Jesse Rutherford (32) nisu više zajedno, a par je prekinuo nakon glazbenog festivala Coachella u travnju.

"Možemo potvrditi da su Billie i Jesse sporazumno prekinuli te su ostali dobri prijatelji", izjavio je predstavnik pjevačice za Page Six.

Billie i Jesse na Coachelli držali su se podalje od očiju javnosti i izbjegavali privlačenje pažnje, iz čega se moglo naslutiti da imaju probleme u odnosu, a to je dodatno potvrdilo njezino pojavljivanje na Met Gali u svibnju bez partnera.

Na toj najvećoj modnoj večeri pjevačica je zabljesnula u prozirnoj haljini dizajnerice Simone Roche. Kasnije te večeri Billie je zamijećena u društvu glumice Ave Capri, zvijezde serije Love Victor, koja se identificira kao queer. Predstavnik pjevačice opovrgnuo je sve spekulacije o tome da je Billie varala Jessea, a pjevačevi predstavnici nisu odgovorili na pitanje o prevari za Page Six.

Vezu su započeli u listopadu 2022.

Podsjećamo, njihova ljubavna priča započela je u listopadu 2022, a javnosti je bila otkrivena na Instagramu u studenom iste godine. Romansa se nastavila pred očima javnosti tako što su se glazbenici u studenom zajedno pojavili umotani u Gucci deke na LACMA Art + Film Gala.

Ljubav je cvala i u prosincu 2022., što se moglo vidjeti na proslavi 21. Billienog rođendana na kojem je par izmjenjivao zagrljaje i poljupce. Billie je prethodno bila u vezi s glumcem Matthewom Tylerom Vorceom, a Jesse je 6 godina bio u vezi s modelom Devon Lee Clarson.

Pročitajte više