Bio je dance zvijezda 90-ih, a onda promijenio profesiju. Čime se danas bavi Senna M?

Foto/Screenshot: Luka Stanzl/PIXSELL/RTL/YouTube

SINOĆ je u Areni Zagreb održan Megadance party. Na pozornici su zapjevale brojne zvijezde 90-ih, među kojima su bili Senna M, Vlatka Pokos, Alka Vuica, Colonia, Denis&Denis, Dreletronic, ET, Ella, Emilia, Groovetastic, I Bee, Ilan Kabiljo, Karma, Minea, Mirjana (ex. Mandi)...

>> FOTO U Areni Zagreb održan Megadance party, pogledajte koliko ljudi je došlo

Senna M nastupio je posljednji, a ovaj ga je koncert jako dirnuo. "Hvala što se uljepšali moj posljednji koncert", poručio je publici u punoj zagrebačkoj Areni.

Senna M na Megadance partyju u Areni Zagreb

Izveo je svoj hit Indijanac iz 1995. godine. "Večeras ste čuli divne izvođače 90-ih. Bile su tu i plesačice, prešao sam sedam mora, sedam gora, staračke domove da bih našao plesnu grupu", rekao je. Izveo je još pjesme Beba i Čovjek s neba. 

"Ove suze tu, ja se znojim. Pune su mi oči suza, sav se tresem. Mislio sam da sam operiran od toga, da ja ne mogu biti emotivan, ali ova publika me totalno raskalila", dodao je.

Rano je počeo pjevati, a onda se zasitio javnog života

Senna M s pjevanjem je počeo već sa šest godina, a 90-ih je bio velika dance zvijezda u regiji. Tijekom glazbene karijere nanizao je hitove kao što su Indijanac, Tuc Tuc, Beba, Selma, Bosanka, Svemirka...

No posljednjih godina živi daleko od očiju javnosti. Jednom prilikom rekao je da mu je smetala popularnost i želio je živjeti anonimnim životom. Nije želio da mu itko zadire u privatnost.

"Ja se tu se nisam mogao snaći i nikad se neću snaći. Smatram da svaki čovjek koji je normalan se u tome neće snaći, a i preporučio bih gledateljima da izbjegavaju uopće gledati takve stvari", rekao je prošle godine za In magazin.

Dobio nagradu za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji

Otkad se povukao sa scene, ne bavi se glazbom, a njegov život danas je vezan za radionicu. Senad danas izrađuje opremu, kamere koje kupuje NASA, a jedna od njegovih kamera bila je i u seriji Igra prijestolja.

"Krenuo sam iz nekog inata. Tu mora biti neka magija, tu mora postojati neka sugestivnost i moraš vjerovati u to i malo po malo je došlo do stvarno velikih projekata. Momentalno se snima sedam-osam holivudskih filmova, dva u Africi, u Njemačkoj, gdje koriste moju rasvjetu", rekao je ranije u intervjuu za RTL Direkt.

Prije godinu dana dobio je i nagradu Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji u suradnji sa Stypeom. Postignućem se pohvalio na društvenim mrežama. "Hvala svima što ste vjerovali u nas", dodao je.

Pročitajte više