Bio je shrvan zbog njene smrti, sad divnom gestom pokazao da je nikad neće preboljeti

Foto: EPA

MODNA dizajnerica L'Wren Scoot bila je djevojka pjevača Micka Jaggera, sve dok nije tragično preminula 2014. godine. Frontmen rock benda The Rolling Stones sada je pokrenuo prodaju kolekcije njezinih haljina kako bi njezinu ostavštinu održao na životu.

Novcem koji prikupi će financirati školarinu koja će se davati u njezino ime. Vijest je potvrdio Jagger na profilu na Instagramu, kada je objavio njezinu fotografiju povodom rođendana.

"Sretan rođendan L'Wren, tvoj rad nastavlja nadahnjivati novu generaciju dizajnera. Kolekcija njezinih haljina bit će izložena u Christie'su od 10. do 16. lipnja, a prihod će ići u njezin fond za stipendije na Sveučilištu umjetnosti u Londonu", napisao je roker. 

Jagger je s modnom dizajnericom bio u vezi od 2001. godine. Njihova veza postala je javna dvije godine nakon, kada su se zajedno pojavili na proslavi Jaggerova 60. rođendana. 

Posljednjih godina života L'Wren se borila s depresijom. Njezino tijelo pronašla je asistentica u stanu na Manhattanu 17. ožujka 2014. godine. 

"Pokušavam si objasniti zbog čega si je moja najbolja prijateljica i ljubavnica oduzela život na tako tragičan način. Proveli smo predivne godine zajedno i ostvarili sjajan život. Nikada je neću zaboraviti", rekao je Jagger poslije njene smrti. 

Pročitajte više