Bio joj je to najteži period: Andrea Šušnjara borila se s rakom

Foto: Facebook

SPLITSKA pjevačica Andrea Šušnjara emotivnom se objavom oprostila od svog psa, maltezera Noe.

"14 godina prijateljstva, lipih trenutaka, onih manje lipih, puno borbe, sreće i tuge sve smo prošli ... znam da si se borio do kraja, sada spavaj i odmori se...Nikad te neću zaboravit...vidimo se na nekom lipšem mistu...- napisala je Andrea pored niza fotografija, među kojima je ona na kojoj mlada pjevačica ima kratku smeđu kosu.

Naime, Andreji je prije 20. rođendana dijagnosticiran rak jajnika, otkriven na rutinskom ginekološkom pregledu. To se događalo u vrijeme kad je pobijedila na audiciji za grupu Magazin.

"Bilo je veoma šokantno, no nisam imala izbora nego to prihvatiti. Uslijedile su operacije, cijelo ljeto kemoterapija. Hvala Bogu, izvukla sam se, a izvukla sam i moralnu pouku, promijenila sam se u potpunosti kao osoba, danas razmišljam mnogo ozbiljnije, realnije. Možda ću zvučati glupo, no zapravo sam sretna zbog svega što se dogodilo, smatram to blagoslovom jer danas cijenim prave vrijednosti, a ne materijalne kao prije", rekla je jednom tjedniku 2009. godine.

Priznala je da su joj najteže padale kemoterapije jer se boji igala. Teško joj je pao i gubitak kose, koliko god se mentalno pripremala na to.

"Svaki mi je dan bio borba kad sam morala odlučiti što ću, predati se ili otići na tu mučnu, prestrašnu kemoterapiju", rekla je.

"Bilo mi je najteže kada su mi rekli da ću najvjerojatnije izgubiti kosu. Kada sam počela gubiti kosu, to je bilo strašno. Morala sam otići kod frizerke koja me ošišala na nulu. Kad sam se pogledala u ogledalo, doživjela sam šok. Jedno vrijeme sam se skrivala iza perika i marama, ali nakon par mjeseci sam sve to skinula i izašla van. Svi su bili oduševljeni i govorili mi: 'Svaka čast'", istaknula je u intervjuu za Red Carpet.

Njeni su se roditelji razveli kad je imala tri godine, a u prošlosti se požalila da otac nije bio uz nju u najtežim trenucima.

Pročitajte više