Pobjednica Dore Andrea Šušnjara: Bilo je grozno izgubiti kosu zbog kemoterapije

DANAS 22-godišnjoj predstavnici Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, Andrei Šušnjari, prije pet godina bio je otkriven tumor. To se dogodilo u vrijeme kad je pobijedila na audiciji za skupinu Magazin, međutim, zbog ozbiljnijih zdravstvenih problema morala se u potpuno posvetiti borbi s bolešću i brojnim kemoterapijama.

"Zapravo sam sretna"

"Bilo je veoma šokantno, no nisam imala izbora nego to prihvatiti. Uslijedile su operacije, cijelo ljeto kemoterapija. Hvala Bogu izvukla sam se, a izvukla sam i moralnu pouku, promijenila sam se u potpunosti kao osoba, danas razmišljam mnogo ozbiljnije, realnije. Možda ću zvučati glupo, no zapravo sam sretna zbog svega što se dogodilo, smatram to blagoslovom jer danas cijenim prave vrijednosti, a ne materijalne kao prije", rekla je jednom tjedniku Andrea Šušnjara, mlada pjevačica koja će uz bok Igoru Cukrovu na moskovskoj pozornici otpjevati "Lijepu Tenu" i pokušati izboriti pobjedu.

Kako ima fobiju od igala Andrei su tijekom liječenja najteže padale kemoterapije. Također, kako je rekla, koliko god se pripremala na gubitak kose, djevojci s gustim plavim uvojcima zasigurno je to teško palo. "Svaki mi je dan bio borba kad sam morala odlučiti što ću, predati se ili otići na tu mučnu, prestrašnu kemoterapiju", nadodala je Šušnji, kako je neki zovu od milja.

Dućanski izlozi u Moskvi

Igor i Andrea u Moskvu putuju 4. svibnja. Kako je Tonči odlučio Andreju pozvati kao gošću u pjesmu tek nakon natječaja, pod pjesmom "Lijepa Tena" tada nije mogla biti potpisana, dok će na natjecanju u Moskvi ipak stajati potpis Igor Cukrov feat. Andrea Šušnjara.

"Nikad prije nisam bila u Moskvi. Čula sam da je jako skupo i da imaju super trgovačke centre u kojima ću moći samo gledati izloge. Tamo ćemo ostati dva tjedna i doista se nadam da ćemo proći kvalifikacije, ući u finale i biti među prvih deset", kazala je mlada pjevačica koja je otkrila i kako je zaljubljena. Rekla je da ima super dečka vršnjaka iz Splita koji je s jedne strane sretan što odlazi u Moskvu po još jednu moguću pobjedu, no s druge strane nije jer je njegova djevojka tako stalno na putovanjima pa se ne mogu viđati koliko bi on to želio.

Ekskluzivne fotografije sa snimanja spota "Lijepa Tena" pogledajte u galeriji.

L.V.
Foto: Viktor Drago/Goran Matijašec

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara