Bit će vam teško povjerovati da bogataši sad na ovo troše stotine dolara. Ali troše

Ilustracija: Instagram (Na fotografiji nisu događaji iz teksta)

AMERIČKI bogataši unajmljuju limuzine da im u njima dovoze poštu u vikendice u Hamptonsu, gdje su se sklonili usred pandemije koronavirusa.

Mark Vigliante, predsjednik M&V Limousine Limiteda i Hampton Luxury Linera, za Vice je ispričao da elita s Manhattana plaća privatne dostave paketa i pošte s njihovih prebivališta u popularno ljetovalište bogataša.

Vigliante kaže da je dosad najviše zarađivao na vjenčanjima, no zbog pandemije je morao postati nešto kreativniji pa sad dostavu pošte bogatašima naplaćuje stotine dolara. Takve vožnje sad čine 30 posto njegovog sveukupnog posla, kaže.

Nudi dostavu istog dana, a prevozi sve što može stati u luksuzna vozila koja posjeduje njegova kompanija. "Ima puno pošte i puno paketa", rekao je Vigliante za Vice. "I puno namirnica i prtljage. Ima i nešto neobičnijih zahtjeva. Jedan čovjek je tražio da mu dostavimo bicikl", ispričao je. 

Ta usluga mu je omogućila da osigura posao za oko 15 posto svojih zaposlenika.

Business Insider dodaje da ostaje nejasno zašto ljudi plaćaju stotine dolara za nešto što  za cijenu od jednog dolara mogu dogovoriti preko klasičnih kurirskih službi.

Pročitajte više