Bivša 18+ glumica često se ruga Trumpu. Izdvojili smo šest možda i najboljih šala

Foto: Epa

GLUMICA i producentica pornofilmova Stormy Daniels i bivši predsjednik SAD-a Donald Trump ovih su dana u centru pozornosti zbog potencijalno jednog od najvećih skandala u povijesti američke politike.

Trump bi mogao završiti u zatvoru zbog toga što je isplatio 130 tisuća dolara Stormy Daniels kako bi je ušutkao, odnosno pokušao je zataškati to da su bili zajedno. Sudski proces je u tijeku, a Trump se suočava s teškom optužbom, no sve to ne sprječava Daniels da se i dalje šali na račun bivšeg američkog predsjednika.

Naime, tko god prati Daniels na Twitteru zna da se ona već godinama izruguje s Trumpom, a posebno je aktivna proteklih dana. Međutim, Stormy katkada zna biti veoma brutalna, kao što je slučaj s ovih šest šala.

Dala je Trumpu nimalo laskav nadimak

Još 2018. godine Trump je rekao da Daniels ima "konjsko lice", a ona mu nije ostala dužna.

"Dame i gospodo, mogu li vam predstaviti vašeg predsjednika. Uz sve svoje mane opet je pokazao nekompetenciju, mržnju prema ženama i nedostatak samokontrole na Twitteru. A možda i sklonost bestijalnosti. Neka igre počnu, Maleni", napisala je Stormy.

Usporedila ga s likom iz Super Marija

Ako je za Trumpa bilo ponižavajuće to što ga je Daniels prozvala Maleni, onda je detalj koji je iznijela u svojoj knjizi Full Disclosure bio epski sramotan. Naime, Daniels je u knjizi komentirala Trumpov spolni organ i napisala je da ju podsjeća na "lik gljive iz videoigre Mario Kart".

"On zna da ima neobičan spolni organ. Izgleda kao punoglavac", napisala je Daniels, ali je kasnije rekla da joj je žao jer je to "body shaming".

Rekla je da će plesati po ulici ako on ode u zatvor

Daniels se već godinama susreće s online nasilnicima i Trumpovim pristašama, a jedan joj je nedavno napisao da je "degenerična prostitutka koja je prihvatila novac da bi smjestila nevinog čovjeka u zatvor" i još je nadodao: "Sretno ti bilo dok hodaš ulicom nakon ovog".

Trol s Twittera nije dugo čekao na odgovor. "Dakle, Maleni je meni platio da sam sebi smjesti. Zvučiš gluplje nego Trump dok drži govor. I ja neću hodati ulicom, ja ću plesati niz ulicu kada on ode u zatvor", odgovorila mu je Daniels.

"Trump ima skliske prste"

Ranije ovog mjeseca Daniels su upitali, uz ponešto uvreda, zašto je toliko opsjednuta Trumpom. "Ja samo odgovaram kada me on prozove na TV-u ili nešto komentira o meni. I to ne svaki put. Vjerojatno on i dalje gleda moje filmove i zbog toga ima toliko tipfelera u objavama. Zbog skliskih prstiju, od lubrikanta i KFC-a", napisala je Stormy.

Javno opsovala Trumpa

Daniels je bila na festivalu Fuck Donald Trump 2019. godine, a u jednom je trenutku došla na pozornicu i izgovorila kraticu FDT, što znači Fuck Donald Trump.

Nakon toga reper YG pitao ju je li ona zaista imala spolni odnos s Donaldom Trumpom, na što je ona odgovorila: "Ne bih to baš nazvala spolnim odnosom, ja sam samo ležala".

7.5 centimetara

Možda i najbrutalniji komentar Daniels je ostavila jednom trolu koji je napisao da je "Trump ne bi takao niti štapom od sedam metara". Daniels je bila veoma raspoložena toga dana.

"Istina. Mene je dotakao s onim od 7.5 centimetara", napisala je Daniels.

Pročitajte više