Bivša Disneyeva zvijezda pronađena mrtva u svom domu

Foto: GoFundMe/Twitter

BIVŠA Disneyeva zvijezda, 31-godišnji glumac Michael Galeota u nedjelju je pronađen mrtav u svom domu u Glendaleu, piše TMZ.

Prijatelji mladog glumca ispričali su da im se danima nije javljao pa su otišli do njegovog stana kako bi provjerili je li sve u redu. Galeota je hospitaliziran tjedan dana prije svoje smrti, no bolnicu je napustio prošle srijede.

Prema pisanju medija, osjećao je bol u trbuhu, a posljednjih godina imao je visoku razinu kolesterola u krvi te visok krvni tlak. Također je patio od divertikulitis, odnosno upala vrećica u probavnom traktu što može prouzročiti snažnu bol u trbuhu.

Izvori bliski Galeoti za TMZ su rekli da se nije pridržavao liječničkih naputaka te da su zdravstveni problemi s kojima se borio vjerojatno uzrok njegove smrti, no više informacija bit će poznato nakon obdukcije.

Tijekom '90-ih godina Galeota se pojavio u nizu filmova i televizijskih serija, a gledateljima je najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji "The Jersey" iz 1999. godine, Disneyevom serijalu o čarobnom dresu koji obične klince pretvara u uspješne sportaše.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.