Bivša Divasica zbog kontakta s Bogom prekinula je karijeru: "Prepustila sam stvari u njegove ruke"

Foto: Pixsell/Davor Višnjić/123rf

IVANA HUSAR MLINAC do 2005. godine pjevala je u pop grupi Divas, nakon čega se posvetila solo karijeri, obitelji i - Bogu.

"Moj život nakon pjevačke karijere zapravo tek počinje jer sam tada doživjela jedan jako lijep kontakt s Bogom i jer sam bitne stvari prepustila u Njegove ruke. Osnovala sam obitelj, dobila svoje prvo dijete i počela živjeti jednim puno realnijim životom od života na sceni i neprestanog putovanja", rekla je Ivana Husar Mlinac u razgovoru za Studentski katolički centar te dodala kako joj se ubrzo javila ideja za otvaranjem škole pjevanja.

S Martinom Tomčić to je ubrzo i ostvarila, a to je odluka koju nikad nije požalila. Osim školom pjevanja, Ivana se danas bavi se duhovnom glazbom, a o utjecaju vjere na njezin život pažljivo bira riječi.

>>Danijela Dvornik napala Ninu Badrić i sestre Husar zbog pjesme protiv pobačaja<<

"Puno mi je pomogla jer ja kao ja nikad ne bih donijela ovakve odluke koja sam donijela. Ovo je bilo baš prepuštanje i predaja. Jedna prekrasna predaja Bogu. Nikada nisam predavala male stvari Bogu, jednostavno sam odlučila predavati velike stvari na koje sam bila jako navezana i znala sam da to nikako ne mogu sama izvesti. Tu je Božja intervencija bila i više nego velika, bila je najbitnija", zaključila je.

Pročitajte više