Ana de Armas o vezi s Affleckom: Pažnja koju je naša veza dobivala bila je užasna

Foto: Instagram

GLUMICA Ana de Armas, bivša djevojka Bena Afflecka, u intervjuu koji je nedavno dala za časopis Elle ispričala je da je preselila iz Los Angelesa jer se njen osobni život često nalazio u fokusu medijske pažnje. Tome je doprinijela i veza s Benom Affleckom, a pažnju koju je njihova veza dobivala glumica je opisala kao "užasnu".

"Samo je jedan razlog zbog kojeg sam napustila Los Angeles. Puno sam puta to sama sebi potvrdila: 'Ovo nije mjesto za tebe.' Sve mi je to postalo previše. Nema izlaza, nema načina da pobjegneš. Uvijek sam se osjećala kao da mi nešto nedostaje. Taj grad te učini anksioznim", rekla je glumica u intervjuu.

Skupa glumili u filmu Deep Water

Ana de Armas i Ben Affleck su započeli romantičnu vezu u ožujku 2020. godine, a prekinuli su sljedeće godine. Povodom njihovog prekida strani su mediji pisali da de Armas ne želi živjeti u Los Angelesu, dok je Affleck vezan za taj grad jer mu tamo žive djeca.

Glumica trenutno živi u New Yorku s novim dečkom Paulom Boukadakisom, potpredsjednikom u Tinderu, a glumac se u travnju ove godine zaručio s Jennifer Lopez, i to 18 godina nakon što su prvobitno otkazali vjenčanje.

Inače, nedavno je izišao film Deep Water, psihološko-erotski triler engleskog redatelja Adriana Lynea, u kojem su u glavnim ulogama upravo Ana de Armas i Ben Affleck. Film se snimao 2019. i 2020. godine, ali zbog pandemije je izašao tek prije nekoliko mjeseci.

 

Pročitajte više