Bivša domaća manekenka: "Nisam dobivala poslove jer su govorili da sam prelijepa"

Screenshot: RTL Danas

GLUMICA Jodie Comer je najljepša slavna osoba svijeta, prema izračunima britanskog plastičnog kirurga Juliana De Silve, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu.

O ovoj glumici sada bruje brojni strani i domaći mediji, a Ljupka Gojić Mikić, bivša hrvatska manekenka, gostovala je u jučerašnjem RTL-u Danas gdje je prikazan prilog o Jodie. Ljupka je govorila o ljepoti i modelingu.

"Imala sam situacija gdje je pubertet malo divljao. Ja bih pojela pet kroasana ujutro bez problema i bez grižnje savjesti. I došla na snimanje i nisam stala u hlače. Ali ekipa je toliko voljela moje lice da je rezala hlače", rekla je Ljupka.

Javljali agenciji da je prelijepa

Ponekad je imala problema zato što je za revije, kaže, bila prelijepa.

"Došao je trend drugačijih cura od mene i u jednom trenutku sam se našla u Parizu, gdje su sa svakog castinga javljali agenciji 'prelijepa je'. I užasno mi je to za izgovoriti uopće jer je smiješno", prisjetila se Ljupka. 

Podsjetimo, za procjenu ljepote Jodie Comer De Silva je koristio računalno mapiranje lica, veoma popularnu metodu u plastičnoj kirurgiji. Ta se metoda temelji na "zlatnom rezu", poznatom i kao "božanski omjer". "Pokazalo se da ona ima najbolja očitanja položaja nosa i usana, s rezultatom od 98.7%, što je samo 1.3% od savršenog oblika", rekao je De Silva za Daily Mail. 

Pročitajte više