Bivša hrvatska manekenka sad radi u dječjem vrtiću: "Definitivno smo premalo plaćeni"

Foto: Instagram

VEDRANA LINARDIĆ bila je jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki, a nakon povlačenja s pista počela je raditi kao odgojiteljica u dječjem vrtiću.

"Završila sam Medicinsku srednju školu u Rijeci, ali nisam se vidjela u tome pa sam upisala Učiteljski fakultet i na kraju završila u srodnom zanimanju - odgojitelja. Obožavam to što radim", rekla je za Story.

Dodala je da je posao ispunjava te da joj je najvažnije da s osmijehom odlazi na posao.

"Zna biti svakakvih situacija, ali tete to uspješno 'hendlaju', bitno je da sve štima s kolektivom i onda nema nerješivog problema niti opterećenja", dodala je.

Osvrnula se i na razliku u plaći između manekenstva i rada u vrtiću.

"Manekenstvo sam uvijek doživljavala kao hobi i izvrstan izvor zarade da si mogu priuštiti i uštedjeti za sve ono što volim i želim pa i danas prihvatim poneku ponudu, tako da sam zadovoljna. Rad u prosvjeti premalo je plaćen, definitivno je i nadam se da će se to u dogledno vrijeme promijeniti", rekla je.

Otkrila je i da trenutno nije u vezi, ali da se smatra tipom od veza te da nema ništa ljepše od toga kad je čovjek zaljubljen i voli. Prokomentirala je i svoje bivše veze s Vedranom Ćorlukom i Ivanom Capanom.

"Život me stalno uči i daje iznova lekcije, kao što me i blagoslivlja divnim osobama, a takve su i njih dvojica. Zahvalna sam na svemu što sam imala i imam, sve je to život", rekla je.

Pročitajte više