Bivša hrvatska Miss Universe udala se za 25 godina starijeg ukrajinskog bogataša

Foto: Facebook

BIVŠA Miss Universe Hrvatske, 21-godišnja Melita Fabečić udala se za 25 godina starijeg Ukrajinca Aleksandra Onyshenka. Sretnu vijest missica koja je krunu ponijela 2013. godine objavila je na Instagramu.

Pored fotografije na kojoj je pozirala sa svojim novopečenim suprugom napisala je svoje novo prezime i datum vjenčanja, a potom je uz fotografiju crkve u ukrajinskom Kijevu napisala je "Upravo vjenčani".

Lijepa Melita već je promijenila svoje prezime na društvenim mrežama.

>>>Prvo na Indexu: Seksi Melita Fabečić snimila vruć editorijal<<<

Prema podacima iz ukrajinskih medija, Aleksandr Romanovič Onyshenko je ukrajinski milijarder, pokrovitelj konjičkog sporta i olimpijac. Nakon završetka vojne akademije, počeo se baviti energetskim sektorom te je uspješno vodio kompaniju Orion-Kiew.

Jahanjem se bavi od djetinjstva, no profesionalno se počeo baviti tim sportom nakon što je 1998. godine proglašen potpredsjednikom ukrajinskog konjičkog saveza. Od 2002. godine je predsjednik saveza, a tri godine kasnije počeo je provoditi svoj plan da osnuje ukrajinski tim koji bi mogao osvajati medalje na međunarodnim natjecanjima. Zbog toga je angažirao nekoliko jahača sa zapada koji su uzeli ukrajinsko državljanstvo.

Razveden je i otac je jednog sina. Jedna od njegovih bivši djevojaka je bivša tenisačica Martina Hingis.

Osnivač je filantropske organizacije "Top Ukraine", koja se zalaže za razvoj sporta, mode, umjetnosti i kulture u toj zemlji. Portal image.ua piše da je zaslužan za dolazak brojnih svjetskih zvijezda, poput Jasona Stathama, Sylvestera Stallonea i Dolpha Lundgrena u Ukrajinu.

Melita Fabečić jedna je od najpopularnijih djevojaka Gentlemans Choicea, a njen profil možete vidjeti OVDJE.

Pročitajte više