Bivša Jacksonova supruga: Nisam primila četiri milijuna funti kako bih se odrekla svoje djece

MICHAEL JACKSON navodno je 2001. godine sklopio ugovor s medicinskom sestrom Debbie Rowe, bivšom suprugom i majkom njegovo dvoje djece, Princa Michaela i Paris Michael Katarine Jackson, u kojem stoji da će se za određenu svotu novca odreći skrbništva. Sada, osam godina kasnije, Debbie tvrdi da nikada nije sklapala nikakav dogovor niti primila četiri milijuna funti i godišnje gotovinsko plaćanje od 900 tisuća.

U otvorenom pismu koji je njezin glasnogovornik Eric George uputio medijima piše: "Nije bilo nikakvog dogovora između gospođe Rowe i obitelji Jackson. Debbie Rowe se nikada nije, niti se neće odreći svojih roditeljskih prava. Također nije bilo riješeno niti pitanja posjeta ili skrbništva. Gospođa Rowe nikad nije primila, niti će u budućnosti primiti novčanu svotu da bi se odrekla svojih prava".

Podsjetimo, nekolicina medija prije nekoliko dana objavila je informaciju u kojoj između ostalog piše da Debbie Rowe nikad nije vidjela svog sina niti kćer što nije ni čudno s obzirom da ih se za podeblji novčani iznos odrekla. Njezina reakcija i želja da nakon toliko godina vidi djecu je, kako pretpostavljaju mnogi, nastala zbog sudskog spora u kojem će se odlučiti tko će postati skrbnik troje malodobne djece pokojnog pjevača Michaela Jacksona, a zajedno s njima dobiti financijsku pomoć za njihovo odgajanje koju je Michael uštedio tijekom svoje karijere.

Debbie Rowe i Michael Jackson bili su u braku od 1996. pa sve do 1999. godine. Upoznali su se sredinom osamdesetih kad je Kralju popa dijagnosticiran vitiligo. Debbie je godinama njegovala Michaela i osim fizičke pružala mu emocionalnu podršku. Nakon mnogo godina snažnog prijateljstva, tijekom Jacksonove turneje odlučili su se vjenčati zbog toga što je ona ostala u drugom stanju. Nakon razvoda, Michael i njegova bivša supruga ostali su u prijateljskim odnosima i ona mu je prepustila puno starateljstvo nad djecom što sada demantira.

Pročitajte više