Bivša Johnnyja Deppa: "Vukao me za kosu i bacio mi je mobitel u lice"

Screenshot: YouTube

DAILY MAIL došao je do snimke potresnog opisa nasilne tučnjave zbog koje je Amber Heard ostavila Johnnyja Deppa.

U kolovozu 2016. godine, Amber Heard sjela je sa svojim i Deppovim odvjetnikom kako bi se prisjetila tog incidenta, ali i nekih drugih u sklopu njihove brakorazvodne parnice.

Depp, koji i dalje tvrdi da nije digao ruku na nju, nije bio tamo.

U nedavno objavljenom videu tog iskaza, glumica plače opisujući navodno premlaćivanje, za koje kaže da se dogodilo 21. svibnja 2016.

U pisanoj izjavi koju je prošlog tjedna podnijela sudu kako bi pokušala odbaciti Deppovu tužbu protiv nje zbog klevete, rekla je da je dogovorila susret s njim u njihovoj kući kako bi razgovarali o svom odnosu.

Heard kaže da je poslala poruku svojim prijateljima, Rocky Pennington i njezinom mužu Joshu, koji su im bili susjedi, da dođu kod njih jer je Depp počeo divljati.

Također, kaže da je pozvala svoju prijateljicu, aktivisticu za gay prava Io Tillet Wrighta, u nadi da bi ga ona mogla smiriti. Prema iskazu, ona je Deppa nazvala mobitelom i viknula joj da izađe iz kuće, bojeći se za njezinu sigurnost.

"Sve čega se sjećam su psovke koje je sasuo mojoj prijateljici Io Tillett Wright dodajući kako me sada može imati. Zatim je zamahnuo mobitelom i bacio ga što je jače mogao u moje lice. Rekla sam: 'Pogodio si me. John, pogodio si me. Dušo, pogodio si me u oko", rekla je Heard.

"Počela sam plakati i prišao mi je... zgrabio me za glavu, uhvatio punu šaku kose i rekao: 'Pogodio sam te u oko, a? Daj da vidim gdje sam te pogodio u oko. Što ako te povučem za kosu?'"

Kroz plač opisala je kako ju je navodno tukao po licu, te nastavio vikati. Tillett Wright bila je još uvijek na liniji i pozvala je 911.

Heard je rekla kako tad nije znala sluša li ona, ali da se nadala tome. Dodala je kako je počela zvati u pomoć Deppove zaštitare, no oni nisu odgovarali.

"Vrištala sam glasno koliko sam mogla", rekla je. Njezina prijateljica, Rocky, tad je ušla u stan sa svojim ključem i Depp ju je tad pustio, rekla je. Kaže da se povukla prema kauču i sklonila.

Kad je stigla policija, glumica je odbila opisati što se dogodilo jer, kaže, nije htjela stvoriti "međunarodni medijski incident" za sebe ili za Deppa. Nakon tog incidenta podnijela je zahtjev za zabranu približavanja.

Embed from Getty Images

Njezin opis incidenta jedan je od mnogih navedenih u dokumentima koje su njezini odvjetnici podnijeli prošlog tjedna na sudu. Pokušavaju natjerati suca da odbaci Deppovu tužbu u iznosu od 50 milijuna dolara protiv nje.

On tvrdi da ga je pisanjem o obiteljskom zlostavljanju za The Washington Post oklevetala.

Par se razveo 2017. godine i Heard je dobila 7 milijuna dolara koje je donirala dječjoj bolnici u Los Angelesu.

Johnny Depp poručio je da glumica laže.

Pročitajte više