Bivša konobarica otkrila kako se uz pomoć TikToka osvetila nekadašnjim šefovima

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA @its.marianne.faith ima čak 3.3 milijuna pratitelja na platformi, ali prije nego što je postala TikTok zvijezda, Marianne je radila kao konobarica u meksičkom restoranu. 

U nedavnom je viralnom videu otkrila kako su joj njezini pratitelji pomogli da se osveti bivšim šefovima, nakon što je otišla s posla zbog incidenta kojem je svjedočila u restoranu. Naime, tiktokerica je ispričala kako je jedne večeri grupa mušterija ostala nakon zatvaranja restorana. 

Vlasnik nije stao na stranu zaposlenika  

Marianne i njezine kolege pokušali su obaviti posljednje zadatke prije odlaska s posla, poput čišćenja i usisavanja, no to je naživciralo ekipu koja je ostala nakon zatvaranja, a stvari su eskalirale do točke da je morala biti pozvana policija. 

@its.marianne.faith I still hope my old bosses think of this and regret it 😋 #fyp #serverlife #serverstories #storytime ♬ original sound - Marianne 🍸

Marianne tvrdi da su mušterije bile agresivne te da su vikale i prijetile im, zbog čega su ona i kolege namjeravali podignuti tužbu protiv njih. Ispostavilo se da su mušterije bili prijatelji s vlasnikom restorana, a vlasnik i menadžerica brzo su stali na stranu prijatelja te ukorili zaposlenike. 

"Ne možete to učiniti. Ne možete ih tužiti jer su naši prijatelji", rekao im je vlasnik, a Marianne ispričala kako se više nije osjećala sigurno na poslu i na kraju je dala otkaz. 

Nekoliko godina kasnije, podijelila je priču sa svojim pratiteljima na TikToku, koji su bili zgroženi načinom na koji se njezin bivši šef ponašao, pa su im se odlučili osvetiti u njezino ime. 

Osveta tiktokera 

Nakon što su ušli u trag dotičnom restoranu, preplavili su njegovu Facebook stranicu komentarima, ostavili negativne kritike na Yelpu, TripAdvisoru i Googleu, pa su čak počeli upućivati pozive restoranu. 

"Bilo je to toliko uporno i tako dugo je trajalo da su u restoranu morali isključiti telefone iz struje na otprilike tjedan i pol, a zatim maknuti sve svoje web stranice s recenzijama jer su sve ocjene pale na jednu ili dvije zvjezdice", otkrila je tiktokerica. 

"Dakle, pet godina kasnije restoran je još uvijek tu... Ali to je moja mala priča o osveti ili karmi ili pravdi, zato što su šefovi imali priliku učiniti pravu stvar i čuvati leđa malim ljudima, ali nisu", zaključila je. 

Pročitajte više