Bivša Lokasova cura nakon prekida pozirala u badiću i oduševila pratitelje

Foto: Instagram

VODITELJ i producent Joško Lokas i 20 godina mlađa bivša Miss turizma Jelena Katarina Kapa početkom tjedna zajedničkom su objavom na Instagramu potvrdili da je njihovoj šestogodišnjoj ljubavnoj vezi došao kraj. Jelena Katarina sada je najnovijom objavom na društvenim mrežama dala do znanja da je i dalje puna samopouzdanja.

Trenutačno uživa na Jadranu, pa je tom prilikom objavila fotografiju u jednodijelnom badiću zebrastog uzorka. "Feelin' myself", poručila je u opisu fotografije, ispod koje su se ubrzo počeli nizati komentari njezinih pratitelja. "Moćna si", "Goriš", "Prelijepa si", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Podsjetimo, bivša missica dala je naslutiti da više nije u vezi s Lokasom nakon što je izbrisala njihove zajedničke fotografije s profila na Instagramu. Nakon brojnih šuškanja i nagađanja o njihovom prekidu uslijedila je i službena potvrda.

"Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav, Jelena Katarina Kapa i Joško Lokas", napisali su u zajedničkoj izjavi. 

 

 

Pročitajte više