Bivša Matthewa Perryja: Jednom je zalijepio ruke za koljena da se prestane drogirati

Foto: Profimedia/EPA

Kayti Edwards, bivša djevojka Matthewa Perryja, tvrdi da je pokojni glumac svojedobno zalijepio ruke za koljena u očajničkom pokušaju da se prestane više drogirati.

Edwards je hodala sa zvijezdom serije Prijatelji 2006. nakon što ga je upoznala na sastanku Anonimnih alkoholičara, ali ostala je s njim u prijateljskim odnosima i čak je 2011. radila kao njegova asistentica. Sad se u intervjuu za The UK Sun prisjetila kako ga je posjetila na vrhuncu njegove ovisnosti.

"Bila sam kod Matthewa u Hollywood Hillsu. Bio je u lošem stanju. Cijelu je noć konzumirao obilje droga, najvjerojatnije crack, kokain i druge supstance. Našla sam Matthewa na kauču s rukama zalijepljenim za noge - bilo je očajnički tužno. Morala sam upotrijebiti skidač laka za nokte i maslinovo ulje da ga oslobodim", rekla je i dodala da su posljedice bile strašne.

"Doslovno smo mu čupali dlake s nogu, a iza su ostale crvene, sirove mrlje, bilo je prilično užasno", prisjetila se. Ovo nije prvi put da je Edwards progovorila o Perryjevim problemima s ovisnosti. U intervjuu iz 2020. Edwards je tvrdila da ju je Perry trudnu poslao da pokupi "kokain, heroin i crack" za njega.

"U tom trenutku njegove slabosti to je bilo sve što sam mogla učiniti za njega. Bila sam otprilike u petom mjesecu trudnoće i išla sam po drogu na adrese na koje me slao. On bi mi rekao: 'Nitko neće zaustaviti trudnu djevojku. Ne brini.' Odlazila sam po torbu, a u njoj bi nekad bio heroin, nekad kokain ili tablete. Nikad nisam znala po što idem", rekla je Kayti.

Pročitajte više