Bivša misica Sarah došla na izbor za Miss Universe, rijetko se pojavljuje u javnosti

Foto: Luka Šangulin/Index

SARAH ĆOSIĆ odnijela je titulu Miss Universe Hrvatske 2009. godine. Otkako joj je završio mandat misice, Sarah se rijetko pojavljuje u javnosti. Večeras je došla na izbor za Miss Universe Hrvatske.

Pozirala s bivšim misicama

Za ovaj događaj odjenula je crnu dugu haljinu kojom je naglasila dekolte. Pozirala je s ostalim bivšim misicama, među kojima su prošlogodišnja pobjednica Arijana Podgajski te Ivana Delač, Mia Rkman i Ivana Mišura Vlaović. I prošle godine Sarah je bila na ovom izboru.

Sarah je odnijela titulu najljepše Hrvatice 2009. godine, a na svjetskom natjecanju postigla je zapažen rezultat. Ušla je u top 15. 

"Nisam svjesna ničega, sigurno ću nešto pametnije reći za par dana kad dođem k sebi", rekla je tad za Index. Zbog velikog uspjeha na svjetskom natjecanju Sarah je svoju krunu dobila u trajno vlasništvo. 

Spominjala se u aferi Holdinga

Njezino ime kasnije se spominjalo u aferi vezanoj za zapošljavanje u Zagrebačkom holdingu. Naime, zaposlena je u Gradu kao voditeljica projekata u podružnici ZET-a. Nešto prije njezinog zaposlenja njezin otac Damir Rode Ćosić bio je na Bandićevoj izbornoj listi. 

Također, kada je Milan Bandić držao sastanak pred lokalne izbore 2017. godine, pored njega su stajale dvije misice - Sarah Ćosić Ivanković i Natalija Prica Oreški.

Pročitajte više