Bivša Miss Universe odjenula dres i razbjesnila nogometašice: "Ne može ga ona imati prije nas"

Foto: Instagram

BIVŠA Miss Universe, Kolumbijka Paulina Vega Dieppa razljutila je nogometašice te zemlje pozirajući u novom kolumbijskom nogometnom reprezentativnom dresu kompanije Adidas.

Naime, mušku verziju dresa promovirao je nogometaš James Rodriguez pa ženskoj nogometnoj reprezentaciji nije jasno zašto žensku verziju dresa nije promovirala jedna od njih. Ljutite nogometašice svoje su nezadovoljstvo izrazile na društvenim mrežama.

"Nemam ništa protiv Adidasa i znam da nogomet pripada svima, bez obzira igraju li ga ili ne. Također, drago mi je da su dres dali uspješnoj i utjecajnoj ženi za reklamne svrhe. No, kao znak poštovanja, igračica ga je trebala dobiti prva. Dobro je da koriste zvijezde za promociju nogometa, ali se ne slažem da Paulina Vega ima taj dres prije, recimo, Cataline Usme", rekla je Vanessa Cordoba koja igra na poziciji vratarice. 

Nju su nakon te izjave podržali mnogi kolumbijski sportaši i sportašice. Na službenom Twitteru oglasila se i muška nogometna reprezentacija. "Nezadovoljstvo Vanesse Cordobe je u potpunosti opravdano. Adidas je napravio nenamjernu pogrešku koju će sigurno ispraviti", izjavili su.

Misica je ispod fotografije na svom Instagramu poručila da je ponosna što je mogla obući reprezentativni dres te da će podržavati reprezentaciju na prvenstvu u Rusiji.

Pročitajte više