Bivša pjevačica E.T.-ja je u šestom mjesecu trudnoće, već zna i ime za bebu

Foto: Facebook

BIVŠA pjevačica E.T.-ja Katarina Rautek u šestom je mjesecu trudnoće, a već zna i kako će se prinova zvati, otkrila je za Exkluziv.

"Ja trudna! Ovo mi je treće dijete, sve je u redu. U šestom mjesecu trudnoće je, a prije dva tjedna smo saznali da je dečko", kazala je te dodala kako će se njezino prvo dijete sa suprugom Josipom Omazićem zvati Nikolas.

"Nisam ni znala da sam trudna. Kad sam došla kod liječnika zbog policističkih jajnika otkrila sam da čekam dijete i rekla sam mu: Ja svaki put kad dođem kod tebe sam trudna!", kaže 35-godišnjakinja koja je najavila i neke planove za povratak na glazbenu scenu.

Rautek se za poduzetnika Josipa Omazića udala krajem 2017. godine, a svoju ljubav s njim potvrdila je i tetovažom. "Meni je brak mrak. Prvi put me netko tako poštuje i tretira tako da vidi kad je meni teško i kad ne razgovaramo. Uvijek mi pomaže bez obzira koliko je i njemu teško i na poslu i naporno."

Katarina kaže i kako ne zna kako je preživjela obiteljsko nasilje bivšeg partnera s kojim ima kćer Gabrijelu. "Čekala sam 4 godine da dobijem jednu jedinu presudu. Četiri godine svaka dva mjeseca ići na sud. Nespavanje, povraćanje od psihe. To je nešto zbilja grozno, ne znam kako sam preživjela."

Usprkos presudi u njezinu korist, ne osjeća zadovoljštinu. "Presuda nije garancija. To je nekakva psihička zadovoljština. Više ne moram ići na taj sud, ali ostaje ta neriješena situacija. Svi koji su prošli nasilje shvaćaju. Ja sam tražila pomoć i razgovarala i psihički padala, ali ako dvije strane ne pronađu zajednički jezik, nema tog suda koji će to riješiti."

Pročitajte više