Bivša Playboyeva zečica Kendra Wilkinson namjerno pustila svoj kućni pornić u javnost

KENDRA WILKINSON navodno je isplanirala puštanje u javnost svog kućnog porno uratka kako bi zaradila na njegovoj prodaji, no nije uspjela dogovoriti financijske detalje ugovora s izdavačkom kućom. Glasine o tome potaknule su informacije, koje je za Radar Online potvrdilo nekoliko različitih izvora, prema kojima je bivša Playboyeva zečica dogovorila s kućom Vivid Entertainment isplatu od 680.000 dolara te je ugovorila da dobije 50 posto od prodaje pornića "Kendra Exposed".

Iako se i prije pričalo da je prsata plavuša pokušala pokrenuti vlastitu izdavačku kuću kako bi sama plasirala pornić, najnovija nagodba s Vivid Entertainmentom pokazuje da je bivšoj zečici itekako u interesu objavljivanje kućnog uratka. Kendra je do sada u javnosti neprestano tvrdila da je zgrožena što je njen bivši dečko pustio kućni pornić u javnost bez njezinog znanja. U svojem je reality showu "Kendra", izjavila da joj je to slomilo srce, jer ima obitelj i nije joj jasno kako netko to može učiniti osobi koja ima dijete. "Imam dijete. Imam muža. To jednostavno nije u redu", izjavila je Kendra.

Pornić "Kendra Exposed" navodno se sastoji od nekoliko kućnih pornića koje je 24-godišnjakinja snimila prije nego je postala djevojka Huga Hefnera. Radar Online pisao je prije nekoliko tjedana da je 2008. godine, dok je živjela u Playboyevoj vili, pokušala prodati svoje snimke. Kasnije ih je navodno sama pokušala plasirati, a sve to potvrđuje i činjenica da bivša zečica još uvijek nije tužila kompaniju koja izdaje njen pornić.

Pročitajte više