Bivša "Pussycat Doll" Jessica Sutta: Nicole je bila kraljica, a ostali su živjeli u njezinoj sjeni

BIVŠA članica pop grupe Pussycat Dolls, pjevačica Jessica Sutta, u intervjuu za ABC News otkrila je ružne strane života u jednom od najpopularnijih ženskih bendova. Jessica je ispričala kako je, nakon što se prošlog ljeta ozlijedila na turneji, ostala bez prebijenog novčića te da je morala spavati na kauču svoje prijateljice jer nije imala kamo otići.

Nicole Scherzinger je tiranin u dizajnerskim cipelama

Osim na ABC-ju, Jessica je dala intervju za još neke američke medije. Za časopis "Life&Style" objasnila je kako je sve krenulo nizbrdo. "Sve je počelo kada sam se ozlijedila na turneji u svibnju 2009. godine. Odlučili su me poslati kući, a kada sam stigla u Los Angeles, ostala sam sama. Nisam imala gdje stanovati s obzirom na to da sam do tada bila na turneji. Prijateljica me pozvala k sebi. Pomislila sam kako sam prije 24 sata iza sebe ostavila ekstravagantan život svjetske pop zvijezde i sada spavam na nečijem kauču", rekla je Jessica.

"Nisam više željela živjeti u Nicoleinoj sjeni"

Osim što se osjećala napuštena od svojih kolegica, Jessica je rekla kako je odlučila da više neće živjeti u sjeni kolegice Nicole Scherzinger. To su bili i glavni razlozi njezina odlaska iz benda. "Iako je to cijelo iskustvo bilo prekrasno, shvatila sam da je vrijeme da se maknem. Rekla sam sebi da više ne želim tako živjeti. Iako je odluka bila teška, morala sam to učiniti. A ozljeda na turneji bila je kap koja je prelila čašu", rekla je Jessica.

"Bend je bio njezin svijet, mi ostali smo samo živjeli u njemu"

"Nicole se ponašala poput razmažene zvijezde, a mi smo ostali morali slušati sve što je ona rekla. Na primjer, ako bi se nekom svidjela neka majica koja se svidjela i Nicole, ona bi bila ta koja bi vam je uzela i na kraju obukla. Ona je bila zvijezda, a mi smo je morale podržavati u svemu", dodala je Jessica.

Pročitajte više