Bivša reporterka Nove TV nova je voditeljica emisije RTL Danas

Foto: RTL

IVANA BRKIĆ TOMLJENOVIĆ nova je voditeljica emisije RTL Danas. Bivša reporterka Nove TV proteklih godinu i pol dana radila je kao dnevna urednica te emisije, a sada će se okušati u ulozi voditeljice. 

Iskusna novinarka zamijenit će bivšu voditeljicu te emisije Jelenu Pajić Ćulibrk, koja je prešla na HRT. 

"Kada sam počela uređivati RTL Danas, bio je to veliki, zahtjevan zalogaj u kojem mi je pomoglo moje iskustvo s terena, ali i velika pomoć kolega. Sve ono što sam kroz karijeru prošla unijela sam i u urednički posao. Imam podršku nadređenih koji me vide i u voditeljskoj ulozi pa se nadam da ću opravdati povjerenje", izjavila je. 

Inače, Ivana je dugo godina provela pred kamerom kao reporterka. 

U novoj ulozi

"Odradila sam brojna javljanja uživo, intervjue i studijske emisije, ali do sada nikad nisam vodila središnju informativnu emisiju na nacionalnoj televiziji. Puno mi je, stoga, značila pomoć kolegica i kolega, koji iza sebe imaju godine iskustva, ali i naše Dunje - fonetičarke i lektorice, kojoj od srca zahvaljujem", dodala je. 

Ivana Brkić Tomljenović diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a kasnije je završila Akademiju za politički razvoj. Svoju novinarsku karijeru započela je na Obiteljskom radiju, nakon čega su uslijedili brojni televizijski angažmani. 

Pročitajte više