Bivša Schwarzeneggerova žena snimljena u šetnji Los Angelesom, iznenadila izgledom

Foto: EPA/Profimedia

BIVŠA supruga glumca Arnolda Schwarzeneggera, Maria Shriver, snimljena je u šetnji Los Angelesom. Na sebi nije imala ni trunku šminke te je bila u opuštenoj modnoj kombinaciji.

Fotografije koje su paparazzi snimili na ulicama Los Angelesa proširile su se Twitterom i svi sad komentiraju Marijin izgled.

"Što je Maria Shriver napravila sa svojim licem?", "Na prvu sam mislila da je to Caitlyn Jenner", "Je li netko fotošopirao ove fotografije?", "Neprepoznatljiva je", neki su od komentara po Twitteru.

Maria, inače televizijska novinarka i nećakinja predsjednika Johna F. Kennedyja, bila je u braku s Arnoldom 25 godina. Razveli su se 2011. godine, a u braku su dobili četvero djece. Razlog razvoda bila je njegova nevjera.

Ubrzo nakon što su predali papire za razvod u javnost je došla informacija kako je Arnold imao aferu s njihovom kućnom pomoćnicom koja mu je rodila sina Josepha. Unatoč aferi, Maria je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima te se zajedno s djecom skupa druže na obiteljskim slavljima.

Pročitajte više